NCM 03046290 Outros

GRUPO:
03 Peixes e crustáceos, moluscos e outros invertebrados aquáticos.
0304 Filés (filetes) de peixes e outra carne de peixes (mesmo picada), frescos, refrigerados ou congelados.
03046 Filés (filetes) de tilápias (Oreochromis spp.), bagres (peixesgato*) (Pangasius spp., Silurus spp., Clarias spp., Ictalurus spp.), carpas (Cyprinus spp., Carassius spp., Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus, Catla catla, Labeo spp., Osteochilus hasselti, Leptobarbus hoeveni, Megalobrama spp.), enguias (Anguilla spp.), percadonilo (Lates niloticus) e peixes cabeçadeserpente (Channa spp.), congelados:
030462 Bagres (Peixesgato*) (Pangasius spp., Silurus spp., Clarias spp., Ictalurus spp.)

NCM:
03046290 Outros